Retourneren of ruilen

Als u niet tevreden bent met een bij ons besteld product, dan heeft u twee weken de tijd om aan te geven dat u het product wilt terugsturen of wilt ruilen. Na deze melding heeft u nog 2 weken de tijd om het product terug te sturen. Voor ons is het belangrijk dat u in deze periode zorgvuldig omgaat met de producten en de verpakking. U mag het product niet in gebruik nemen, zodat wij het daarna nog aan iemand anders kunnen verkopen.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. De verzendkosten voor het eventueel opnieuw opsturen zijn voor Het EcoBed. Een matras halen wij bij u op, de kosten daarvan bedragen 30 euro per matras. (Een partnerhoes met twee matraskernen wordt beschouwd als twee matrassen, want wordt in twee dozen vervoerd).

Stuur een email naar klantenservice@hetecobed.nl waarin u vermeldt:

  • uw naam
  • het ordernummer van de bestelling
  • welke producten u wilt retourneren
  • welk ander product je wilt ontvangen als je wilt ruilen. Je kunt het productnummer zien als je het product in de winkelwagen doet.
  • We horen heel graag waarom u iets terugstuurt, op die manier krijgen we feedback en kunnen we onze productkeuzes aanpassen.

U ontvangt dan van ons een retourcode. Vermeld de retourcode duidelijk op het pakket.

U kunt vervolgens het product in originele staat en indien mogelijk in de originele verpakking naar ons terugsturen.

Zo duurzaam mogelijk retourneren

Als u niet uw hele bestelling retourneert, dan kunt u de retour misschien terugsturen in een kleiner doosje. Op die manier past er meer in de bezorgbusjes en hoeven deze minder te rijden.

Terugbetaling

Wij storten het bedrag altijd terug via dezelfde betaalwijze en hetzelfde rekeningnummer als waarmee besteld is (bankrekening, paypal, creditcard etc.).

Wij zullen na ontbinding van de koop kosteloos het door u betaalde bedrag uiterlijk binnen twee weken terugbetalen via de door u gebruikte betaalwijze. Normaal gesproken is het binnen één week teruggestort. Indien u de volledige bestelling retourneert, vergoeden we ook de leveringskosten die u betaalde bij uw bestelling.

De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant. Bij een ruiling sturen wij de nieuwe producten  naar u op en betalen wij 4,95 verzendkosten. Indien de verzendkosten hoger zijn dan verminderen we deze met 4,95.

Retouradres

FSA Green Jump

Vlotbrugweg 8

1332 AH Almere

Maatwerk kan niet retour

Producten die speciaal voor u gemaakt of besteld zijn, zoals bijvoorbeeld maatwerkmatrassen, kunt u niet retour sturen.