Retourneren of ruilen

Als je niet tevreden bent met een bij ons besteld product, dan heb je twee weken de tijd om aan te geven dat je het product wilt terugsturen of wilt ruilen. Na deze melding heb je nog 2 weken de tijd om het product terug te sturen. Voor ons is het belangrijk dat je in deze periode zorgvuldig omgaat met de producten en de verpakking. Je mag het product niet in gebruik nemen zodat wij het daarna nog aan iemand anders kunnen verkopen.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. De verzendkosten voor het eventueel opnieuw opsturen zijn voor Het EcoBed. Een matras halen wij bij je op, de kosten daarvan bedragen 30 euro per matras. (Een partnerhoes met twee matraskernen wordt beschouwd als twee matrassen, want wordt in twee dozen vervoerd).

Stuur een email naar klantenservice@hetecobed.nl waarin je vermeldt:

  • je naam
  • het ordernummer van de bestelling
  • welke producten je wilt retourneren
  • naar welk bankrekeningnummer wij het geld kunnen terugstorten of welk ander product je wilt ontvangen.
  • We horen heel graag waarom je iets terugstuurt, op die manier krijgen we feedback en kunnen we onze productkeuzes aanpassen.

Je ontvangt dan van ons een retourcode. Vermeld de retourcode duidelijk op het pakket.

Je kunt vervolgens het product in originele staat en indien mogelijk in de originele verpakking naar ons terugsturen.

Terugbetaling

Wij zullen na ontbinding kosteloos het door jou betaalde bedrag uiterlijk binnen twee weken terugbetalen via de door jou gebruikte betaalwijze. Normaal gesproken is het binnen één week teruggestort. Indien je de volledige bestelling retourneert, vergoeden we ook de leveringskosten die je betaalde bij jouw bestelling.

De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant. Bij een ruiling sturen wij de nieuwe producten  naar je op en betalen wij 4,95 verzendkosten. Indien de verzendkosten hoger zijn dan verminderen we deze met 4,95.

Retouradres

FSA Green Jump

Vlotbrugweg 8

1332 AH Almere

Maatwerk kan niet retour

Producten die speciaal voor jou gemaakt of besteld zijn, zoals bijvoorbeeld maatwerkmatrassen, kun je niet retour sturen.