Garantie

Het EcoBed heeft gekozen voor merken die kwaliteitsproducten leveren. We willen deze kwaliteit ook garanderen.

Als er iets aan de hand is met één van de producten die je bij ons hebt gekocht of als je vragen hebt over de garantie, mail ons dan op klantenservice@hetecobed.nl en we proberen het zo snel mogelijk op te lossen.

2 jaar Het EcoBed garantie

Het EcoBed biedt twee jaar garantie op alle producten die we verkopen. Wanneer het artikel niet meer in het assortiment zit, ontvang je een vergelijkbaar artikel. Als er na die twee jaar iets aan de hand is, mail ons dan alsnog zodat we kunnen kijken wat we kunnen doen. Natuurlijk blijven ook al uw wettelijke rechten omtrent garanties en levensduur in stand.

8 jaar Het EcoBed matrasgarantie

Als je bij ons een matras koopt, willen we graag dat je er lang plezier van hebt. Je krijgt daarom van ons als eerste eigenaar acht jaar fabrieksgarantie voor materiaal- en productiefouten.

Mocht er binnen acht jaar na aankoop iets mis zijn met het matras, dan geven we je graag korting op herstel of op een vervangend matras. In de eerste twee jaar is die korting 100%. Daarna wordt de korting in jaar 3 tot en met 8 jaarlijks met 15% verminderd. Na het tweede jaar zijn de verzendkosten zijn voor de eigenaar van het matras.

Wanneer heb je geen garantie?

Er kan geen aanspraak gemaakt worden op de garantie bij een beschadiging of defect door:

  • opzet
  • nalatigheid
  • onoordeelkundig gebruik
  • nalatig onderhoud
  • normale slijtage
  • niet in acht nemen van de gebruiksaanwijzing
  • blootstelling van een latex matras aan direct zonlicht, zonder beschermhoes.

Verder is het belangrijk om rekening te houden met de eigenschappen van natuurlijke materialen. De hoge kwaliteit biologisch katoen en wol die wordt gebruikt als omhulsel voor de matrassen zorgen voor een zeer goede klimaatregulatie. Je lichaamsgewicht duwt de haartjes hiervan licht samen en maakt hiermee jouw persoonlijke slaapvorm in het matras. Dit is normaal en hoort bij dit type materiaal.