Verzendkosten

Verzendkosten Nederland pakketten en matrassen

De verzendkosten staan voor Nederlandse klanten altijd vermeld in hun winkelwagen.

De verzendkosten bedragen € 4,95 .

Bestellingen boven de € 70,- verzenden wij gratis binnen Nederland. Tijdelijk verzenden we vanaf € 50,- gratis.

Verzendkosten buitenland pakketten

Internationale klanten kunnen de verzendkosten zien door naar stap 2 in het bestelproces te gaan en het verzendadres op te geven. Je hebt dan nog niet besteld dus je kunt vooraf de verzendkosten zien. Mocht het land er niet bij staan, stuur ons dan even een mailtje op info@hetecobed.nl .

De verzendkosten voor België en Duitsland zijn tot 5 kilo € 4,95. Pakketten (met uitzondering van matrassen) boven de 5 kilo kosten € 4,95 plus 0,40 cent per extra kilo. (we zijn vrij coulant met de kilo’s en je ziet altijd het verzendbedrag voordat je betaalt). Wanneer je bestelling boven de 70 euro (tijdelijk 50 euro) komt, worden de verzendkosten € 4,95 lager.

Verzendkosten buitenland matrassen en bedden

Internationale klanten kunnen de verzendkosten van matrassen zien door naar stap 2 in het bestelproces te gaan en het verzendadres op te geven. Je hebt dan nog niet besteld dus je kunt vooraf de verzendkosten zien. Mocht het land er niet bij staan of wil je de verzendkosten weten van een bed, stuur ons dan even een mailtje op info@hetecobed.nl .

De verzendkosten voor matrassen naar België en Duitsland zijn 40 euro per éénpersoonsmatras.

Voor bedden rekenen we 80 euro verzendkosten naar België en Duitsland.