Contact

Je kunt ons bereiken via e-mail of telefoon.

Email klanten

Klanten kunnen mailen naar Klantenservice: klantenservice@hetecobed.nl . Ook voor vragen of opmerkingen over geplaatste orders.

Matrasadvies

Wil je graag nog wat extra advies bij de aanschaf van je matras? Stuur ons dan een mailtje met je vragen op klantenservice@hetecobed.nl . Vermeld in het mailtje alvast even de vragen die bij onze Keuzehulp staan, dan kunnen we die informatie meteen gebruiken. 

Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar op 085 - 201 22 21. Als het te druk is, kun je de vriendelijke dames van onze telefoonservice krijgen, zij noteren je gegevens en dan bellen of mailen we je terug.

Email algemeen en persvragen

Algemene vragen en persvragen kunnen via info@hetecobed.nl

Leveranciers, sales en acquisitie

We ontvangen jullie vragen graag via email en niet via telefoon. Mailen kan via info@hetecobed.nl

Telefoonnummer

Telefoonnummer 085 - 201 22 21

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 17.30 uur. (Email naar klantenservice@hetecobed.nl is buiten deze tijden de snelste manier).

Retour- en afhaaladres

Ons magazijn is gevestigd in Almere. Jouw retourzendingen kunnen hier naartoe gestuurd worden nadat je ze per mail hebt aangemeld. Vermeld altijd je retourcode bij het terugsturen anders weten we niet dat het pakje van jou afkomstig is en wat de bedoeling is.

Indien je iets bij ons wilt afhalen, kies dan bij het bestellen voor ophalen. We sturen je dan een mailtje als het klaar ligt. Ophalen kan maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 16.30 uur op onderstaand adres.

FSA Het Ecobed

Fulfilment Service Almere B.V.

Vlotbrugweg 8

1332 AH  ALMERE

Bedrijfsgegevens

Green Jump BV h.o.d.n. Het EcoBed

KvK nummer: 83251634

BTW nummer: NL862793518B01

Bank: Triodos Bank NV

IBAN/SEPA nummer: NL79TRIO0254830129 ten name van Het EcoBed te Achtmaal

BIC/SWIFT nummer: TRIONL2U

Algemene voorwaarden

Hier staan onze algemene voorwaarden.